Byta fönster i Örebro – Vi är ett duktigt fönsterföretag med fokus på Örebro

Det finns många faktorer som är viktiga att ha i åtanke vid fönsterbyte i Örebro. Det är bland annat viktigt att anlita kompetenta hantverkare, som har erfarenhet och är seriösa. Bergströms Byggs goda kundrecensioner kan bestyrka det faktum att vi är riktigt duktiga på det vi gör.

Det finns många faktorer som är viktiga att ha i åtanke vid fönsterbyte. Olika företag erbjuder exempelvis olika tjänster och priser, men det finns fler faktorer som påverkar när du gör ditt val. Det måste vara kompetenta hantverkare, finnas erfarenhet inom företaget och att företaget är seriöst. Det kan vara en god idé att höra dig för hos vänner och bekanta som har bytt fönster om de har tips på något företag. Kontakta oss för att få recensioner av våra tidigare jobb hos tidigare kunder.

  • Kontrollera alltid att företaget har F-skattsedel
  • Kontrollera kompetensen i företaget
  • Läs recensioner från tidigare kunder
  • Fråga vänner och bekanta om deras erfarenheter

Att tänka på när du ska byta fönster i Örebro

Vid byte av fönster finns det ett flertal faktorer som är viktiga att tänka på. Det mest självklara valet att göra är kopplat till fönstrets design - såsom storlek, färg, spröjs och stil. Du kan även välja typ av glas anpassat efter dina behov, såsom fönster med solskyddsglas eller glas som försvårar inbrott. Fönstrets isoleringsförmåga kan också påverka din energiförbrukning eftersom bättre isolering kan göra att du sänker din energiförbrukning när det gäller uppvärmningskostnader. 

  • Tänk på hur och om fönstret ska gå att öppna
  • Fundera på om du vill ha fönstret målat eller måla det själv


Kostnad av fönsterbyte i Örebro

Faktorer som påverkar hur mycket ett fönsterbyte kommer att kosta är bland annat hur stort projektet är, storlek på fönstret och vilken typ av fönster. Även fönstrets prestandanivå påverkar priset då glas och funktioner har olika priser. Glas med högt U-värde är ofta billigare medan glas med lågt U-värde ofta har ett dyrare inköpspris men är mer energisnåla och kan därför spara in pengar i längden. Kontakta oss för att få hjälp med en första prisberäkning och råd om fönster.

Hur går processen till vid ett fönsterbyte i Örebro?

Processen vid ett fönsterbyte börjar med att du kontaktar oss via formuläret på hemsidan och berättar om dina önskemål. Under besöket tas mått och du får förslag baserat på husets utformning, dina önskemål och behov. Efter det får du en offert med ett prisförslag och om priset accepteras påbörjar vi arbetet med fönsterbytet. Räkna med att installationen vanligtvis tar ett par extra dagar, men våra hantverkare har en öppen dialog med dig under arbetets gång för att du ska veta hur allting fortlöper.

Ytterligare att tänka på vid ett fönsterbyte

Tänk på att du troligen kommer att ha de fönster du byter till under flera år och att du därför gör ett väl genomtänkt val baserat på dina individuella behov. Det är också viktigt att bestämma vad som är av prioritet för just dig, till exempel om fönstret ska vara energisnålt, underhållsfritt eller miljövänligt? Känner du dig osäker på vad de olika valen kan innebära är du välkommen att kontakta oss via formuläret för vidare guidning och rådgivning.


Boka en kostnadsfri fönsterkontroll i Örebro

Vi erbjuder privatpersoner kostnadsfri rådgivning inför fönsterbyten i Örebro. Vi skräddarsyr fönsterbyten efter dina önskemål. Kontakta oss nedan så återkopplar vi för att komma överens om en tid. Detta är givetvis utan köpkrav!