Sänk dina uppvärmningskostnader i Örebro genom att byta fönster

Misstänker du att dina fönster har börjat läcka värme? Då har du nog helt rätt. Tyvärr är det inte ovanligt att äldre fönster läcker värme och blir en energitjuv. Genom att byta fönster i Örebro och resten av Sverige, kan du sänka dina uppvärmningskostnader!

En av de största energibovarna i en fastighet är fönster, detta eftersom otäta fönster både släpper ut inomhusluften och samtidigt släpper in utomhusluften. Då blir inomhusklimatet ojämnt och dessutom blir ofta golven kalla, vilket får rummet att kännas ännu kyligare. Då kommer fastighetens uppvärmningskostnader att öka. Genom ett fönsterbyte i Örebro kan du sänka dina uppvärmningskostnader, eftersom de nya fönstren inte släpper ut någon värme, och de motverkar drag och kallras. 

Byt till energisparande fönster

När du väljer montering av fönster med oss, får du inte bara täta fönster utan kan också välja fönster med ett lågt U-värde som bidrar till att du kan spara mer energi. Då får du inte bara lägre uppvärmningskostnader utan också ett behagligt inomhusklimat både under kalla vintrar och varma somrar. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig ett brett sortiment av högkvalitativa fönster i olika modeller och utförande, som dessutom passar vårt nordiska klimat. Oavsett om du vill byta fönster i Örebro eller i norra Sverige, har vi fönster som sparar dig pengar.

Att välja fönster

Oavsett vilka fönster du väljer för din fastighet, hjälper vi dig att byta fönster i Örebro. Vi har ett brett sortiment av kvalitetsfönster från våra samarbetspartners. Våra montörer har gedigen erfarenhet och kommer att utföra arbetet säkert och med ett resultat i världsklass, du kommer garanterat bli nöjd med våra tjänster.

Kostnad för att byta fönster i Örebro

Vad ditt fönsterbyte kostar, varierar beroende på olika aspekter. När du bokar ett kostnadsfritt hembesök med oss, får du hjälp med både rådgivning och en offert utan något köpkrav. Tänk på att ett fönsterbyte i Örebro betalas till viss del genom dina energibesparingar från bättre isolering. 

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri fönsterkontroll 

Om du vill byta fönster i Örebro eller kringliggande orter är du varmt välkommen att kontakta oss! Du kan alltid boka in en kostnadsfri fönsterkontroll för att se vad vi på Bergströms Tak & Bygg kan göra för dig och dina fönster. Läs mer om oss eller ta kontakt redan idag!

Boka en kostnadsfri fönsterkontroll i Örebro

Vi erbjuder privatpersoner kostnadsfri rådgivning inför fönsterbyten i Örebro. Vi skräddarsyr fönsterbyten efter dina önskemål. Kontakta oss nedan så återkopplar vi för att komma överens om en tid. Detta är givetvis utan köpkrav!