Vad kostar ett fönsterbyte i Örebro?

Även om ett fönsterbyte i Örebro är kostsamt, betalar det i viss utsträckning sig själv i form av energibesparingar från bättre isolering. Med mer inbrottssäkra fönster, minskar även risken för ekonomiska förluster genom inbrott. Vad ditt fönsterbyte kostar, varierar beroende på en mängd olika aspekter. Genom att boka ett hembesök med oss, kan du få hjälp med rådgivning och offertlämning utan köpkrav.

Så vad kostar ett fönsterbyte i Örebro egentligen?

Ska du bara stirra dig blind på kostnaden, när det är dags att byta fönster i Örebro? Även om ett byte av fönster är kostsamt och räknas som en investering kommer det finnas andra faktorer att titta på. Det kan gälla vilken typ av fönster du önskar. Vill du ha underhållsfria fönster? Valen ser du nedan och kommer påverkar fönsterbytets pris. Ta kontakt med oss via formuläret här på hemsidan för ett första prisförslag.

  • Träfönster
  • Plastfönster
  • Aluminiumfönster

Kostnad fönsterbyte Örebro - Olika faktorer

När det gäller pris för fönsterbyte så blir det totalsumman av hantverkarens arbetskostnad och material. Vi rekommenderar att alltid välja kvalité som ger lång hållbarhet. Beroende på val av fönsterstorlek och material kan ett fönster kosta från 700 kronor och uppåt. Arbetskostnaden är oftast den stora delen av kostnaden.

  • Se till att få den kvalitet du betalar för
  • Ett fönsterbyte ska utföras av personer med kunskap
  • Arbetskostnaden är störst, men du kan använda ROT-avdrag

Pris vid fönsterbyte Örebro - Träfönster

Att välja träfönster är oftast det dyraste alternativet. Trämaterialet är levande och har behov av underhåll. Såsom målning och ibland även inoljning. Det är det vanligast valet för de som bor i trähus. Att välja träfönster kommer också att bli det mest miljövänliga för både hus och lägenheter.

Pris vid fönsterbyte Örebro - Plastfönster

Om det bara ska ses till kostnaden för ett fönsterbyte i Örebro kommer plastfönster att vara det naturliga valet. Vid detta val kommer det också att finnas miljövänliga val då plastfönster idag är tillverkade i miljövänlig plast. Dock är det så att dessa lätt repas och blir på så sätt svåra att hålla rena. Fördelen är att det är det billigaste alternativet, vilket gör det till ett populärt val.

Kostnad fönsterbyte Örebro - Aluminiumfönster

Ett av de mest populära och moderna valen för nybyggnation och villor är idag aluminiumfönster. Här kommer du att få ett pris som ligger i paritet med och ibland över träfönster. Dock kommer du få ett fönster tillverkat i aluminium och glas. Vilket ger en underhållsfri produkt. Valet av aluminiumfönster kommer också att ge dig ett fönster som håller i många år. Allt detta sammanräknat kan många gånger ge dig en lägre kostnad av fönsterbyte. Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt fönsterbyte i Örebro.


Boka en kostnadsfri fönsterkontroll i Örebro

Vi erbjuder privatpersoner kostnadsfri rådgivning inför fönsterbyten i Örebro. Vi skräddarsyr fönsterbyten efter dina önskemål. Kontakta oss nedan så återkopplar vi för att komma överens om en tid. Detta är givetvis utan köpkrav!