Såhär går det till att byta fönster med vår personal från Örebro

När du ska byta fönster i Örebro kan du vända dig till oss på Bergströms Tak & Bygg. Våra montörer är specialister på fönster och utför arbetet noggrant, säkert och med hög kvalitet. I den här artikeln berättar vi hur det går till vid ett fönsterbyte i Örebro.

Har du kalla golv hemma? Har dina uppvärmningskostnader ökat? Då är det hög tid för ett fönsterbyte i Örebro till nya, välisolerade och täta fönster som ser till att värmen inomhus stannar inne och kylan utomhus stannar ute. Idag finns det flera olika fönstermodeller och fönstertyper att välja mellan när du ska byta fönster i Örebro. Du kan också välja att sätta in så kallade 2-glasfönster, som har en bra värmeisolering, eller 3-glasfönster som ger maximal värmeisolering samtidigt som den dämpar ljudnivån utifrån.

Så här går det till att byta fönster i Örebro

  • Du fyller i en offertförfrågan här på hemsidan och berättar om dina önskemål.
  • Under hembesöket kommer vi att ta mått och du får förslag som baseras på fastighetens förutsättningar, dina önskemål och behov.
  • Därefter får du en offert med prisförslag och om det accepteras påbörjas arbetet med att byta fönster i Örebro.
  • När leveransen av de nya fönstren anländer hemma hos dig påbörjar vi arbetet med att riva ut dina gamla fönster, som vi sedan transporterar bort för återvinning.
  • Vi monterar sedan dörrkarmar enligt fönstertillverkarens anvisningar och monterar sedan fönstren.
  • Efter att fönstren har blivit monterade utför vi eventuella reparationer som kan ha uppstått på fasad eller inomhus.
  • Sist isolerar vi fönstren, sätter foder samt monterar fönsterbleck.

Efter avslutat fönsterbyte

När arbetet är färdigt så gör vi en besiktning tillsammans med dig, på så vis kan du granska resultatet och känna dig 100 % nöjd med dina nya fönster. Sedan kommer vi att överlämna våra garantiåtaganden och skickar slutligen en faktura för arbetet, där har vi redan gjort ett ROT-avdrag på 30 % av arbetskostnaderna.

Byta fönster i Örebro är enkelt och smidigt med vår personal

Målet för oss är att du som kund ska vara nöjd när du anlitar Bergströms Tak & Bygg för att byta fönster i Örebro. Därför är vi med dig hela vägen, från beställning och leverans till montering och uppföljning. Du har alltid insyn i allt arbete som vi utför och vi är noggranna med kommunikationen. Läs gärna mer om oss och våra tjänster.

Kontakta oss för att boka kostnadsfri fönsterkontroll

Bergströms Tak & Bygg är ett byggföretag som byter fönster i Örebro med omnejd. Hos oss kan du räkna med att få nya fönster som har bra kvalitet från våra samarbetspartners. Vi utför montering av fönster som håller i det nordiska klimatet. Välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri fönsterkontroll!

Boka en kostnadsfri fönsterkontroll i Örebro

Vi erbjuder privatpersoner kostnadsfri rådgivning inför fönsterbyten i Örebro. Vi skräddarsyr fönsterbyten efter dina önskemål. Kontakta oss nedan så återkopplar vi för att komma överens om en tid. Detta är givetvis utan köpkrav!