Montering av fönster i Örebro

Känner du för att lämna över fönsterbytet till någon som har kunskap samt är van att montera fönster? Då gör vi jobbet åt dig så kan du lägga din värdefulla tid på annat. Vi finns i Örebro och är måna om att våra kunder ska känna sig nöjda med slutresultatet.

Känner du att du hellre lämnar över fönsterbytet till någon som har kunskap samt är van att montera fönster? Då gör vi självklart jobbet åt dig så kan du lägga din värdefulla tid på annat. Vi finns i Örebro och är måna om att våra kunder ska känna sig nöjda med vårt slutresultat. Därför är det viktigt för oss att du är delaktig i den plan vi gemensamt kommer överens om. Vi erbjuder dig som kund olika valmöjligheter utifrån funktion, stil och behov.

  • Vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär på vår hemsida
  • Efteråt kontaktar vi dig och anpassar projektet utefter dina preferenser och behov.

Vad ingår vid montering av fönster?

Vi har stor erfarenhet av fönstermontering, alla våra hantverkare har en gedigen utbildning och kunnighet inom alla områden som behövs för en fönstermontering. Vi bestämmer en lämplig tid och går tillsammans igenom dina frågor. Sedan går vi igenom vilka fönstertyper som finns, mäter storlek och ser till att du får fönster som är anpassade till din bostad. Du får även en specificerad offert att titta igenom i lugn och ro innan vi gör ett slutligt gemensamt avtal.

  • Säkerhet och funktion
  • Utseende och design
  • Energieffektivitet

Hur väljer jag rätt fönster?

Ett fast fönster innebär i regel en större glasyta som släpper in mer ljus. Passar perfekt i vardagsrummet där du vill ha mycket ljusinsläpp. I sovrummet kanske du hellre vill ha ett fönster som går att öppna för att lättare kunna vädra rummet. Om du vill ha fönster som går att öppnas? Så är det bra att veta att det finns olika alternativ. Kontakta oss gärna så visar vi dig alternativen. Av säkerhetsskäl rekommenderar vi barnspärr på fönster som monteras över markplan.

Utseende och design

Det är viktigt både för oss och för dig som kund att de fönster du i slutändan väljer passar väl med din bostads stil samt arkitektur. Om du tycker det är svårt att välja, så kommer vi gärna med förslag. Något som också är viktigt att ta hänsyn till är val av placering, sett från båda sidorna. Här är helhetstänket viktigt så slutresultatet ser perfekt ut från både in- och utsidan.

Vilka faktorer är viktiga vid ett fönsterbyte?

De faktorer som påverkar ett fönsters energieffektivitet är beroende på hur många glas kassetten innehåller och om glasen innehåller luft eller gas. Det finns alltså fönster på marknaden som är både mindre och mer energieffektiva än andra. Nya fönster med lågt U-värde sparar mer energi och släpper inte igenom lika mycket värme. Fönster som är mindre energieffektiva kan orsaka kallras och släppa ut en del utav värmen. Cirka 35 % av den värme som finns i huset har en tendens att läcka ut genom fönstren.


Boka en kostnadsfri fönsterkontroll i Örebro

Vi erbjuder privatpersoner kostnadsfri rådgivning inför fönsterbyten i Örebro. Vi skräddarsyr fönsterbyten efter dina önskemål. Kontakta oss nedan så återkopplar vi för att komma överens om en tid. Detta är givetvis utan köpkrav!